torsdag 19 september 2013

Mellanmål!



Ett smarrigt mellanmål!

Förvara barerna i frysen/kylen på bakpapper. Om någon smet känns för torr: ta mer vätska, om någon känns för lös: ta mer av proteinpulver/kokos&mandelmjölet.
Varje bar innehåller ca 20 g protein.

Proteinbar med kokossmak
2 msk keso
1 dl proteinpulver (vaniljsmak)
5 msk kokosflingor
2-3 msk mandelmjöl
5 msk kokosmjölk
2-3 msk kokosmjöl
Mörk choklad för att doppa barerna (ju högre kakaohalt desto bättre förstås, tog 86%)
Blanda alla ingredienser och smälta chokladen med hjälp av vattenbad. Forma 3 korvar och ”bada” dem i chokladen med hjälp av gaffeln. Låt barerna stå i frysen ca 30-40 minuter innan du kan äta dem.

Proteinbar med chokladsmak
1 dl proteinpulver i chokladsmak
5 msk kokosmjölk (kan ta hälften starkt kaffe)
4 msk kokosmjöl
2 msk kakao
Mörk choklad för att doppa barerna
Mixa alla ingredienser och forma 3 korvar. Doppa barerna i smälta chokladen och förvara i kylen/frysen.

Proteinbar med mandelsmör och chia
1 dl havrekli
1 dl proteinpulver i chokladsmak
4 msk mandelmjöl
2 msk mandelsmör
chiafrön
Tillsätt så mkt mandelmjölk som behövs för att kunna forma korvarna.
Mörk choklad
Blanda ihop alla ingredienser och gör 3 korvar. Dessa barer får gärna vara liiite lösa. Rulla dem i chiafröna och sen i chokladen Förvara i frysen/kylen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar